Andre koselige musikkeventer i Norge

Når man har lyst til å gå ut en kveld, trenger man ikke å gå på kino eller i teateret. Man kan også gå på konsert. Konserter med moderne musikk trekker flest unge mennesker, men det holdes jevnlig konserter med musikk fra ulike sjangere.

Hos billettservice finner man en oversikt over kommende konserter, og man kan bestille billetter både til konserter, musikaler og andre typer forestillinger.

Opera er også en morsom opplevelse. Noen tror de må reise langt for å se en operaforestilling, men i de senere årene har mange kinoer rundt om i landet begynt å vise operaforestillinger som direkteoverføringer. Da kan man få med seg forestillinger fra de store operascenene, uten at man trenger å dra lenger enn til nærmeste kino.

Konserter og andre musikkevents arrangeres hele året, så man trenger som regel ikke å vente lenge på neste konsert. Selv om man liker en spesiell sjanger, er det også morsomt å gå på konserter der det spilles musikk fra andre sjangere. Da kan man kanskje utvide musikksmaken sin. Konserter med lokale musikere kan være like spennende som konserter med store verdensstjerner, og barnas skoleforestillinger er vanligvis favorittkonsertene til alle foreldre og besteforeldre.