Norges mest kjente musikere

Maria Arredondo er en kjent norsk sangerinne som blant annet deltok i The Hit 2014. Hun har utgitt fem album og tolv singler, og begynte å opptre allerede som barn. Hun fikk platekontrakt som fjortenåring, og har samarbeidet med flere andre musikere, blant annet Christian Ingebrigtsen, Hanne Sørvaag og Espen Lind. Hun har også spilt i musikaler og deltatt i Melodi Grand Prix.

Christian Ingebrigtsen er en norsk sanger, komponist og multiinstrumentalist som er mest kjent fra gruppa A1. Han begynte musikkarrieren i 1997, da han kom inn på den engelske talentskolen Paul McCartneys Liverpool Institute for Performing Arts. Der studerte Ingebrigtsen låtskriving og produksjon. Han har gitt ut egne album og skrevet og produsert sanger for andre artister. Dette, sammen med kjendisstatusen til bandet A1, har gjort Ingebrigtsen til en av de mest suksessfulle norske musikerne i nyere tid.

Raylee er et av de mest lovende talentene i Norge. Raylee, som egentlig heter Charlotte Kristiansen, er fra Arendal. Hun slo gjennom som artist bare åtte år gammel, under artistnavnet Lotta. Raylee er den yngste deltakeren i Stjernekamp 2014, og målet hennes er en internasjonal karriere. Adelén Rusillo Steen er en annen talentfull artist. Hun har deltatt i Melodi Grand Prix, og sang en av låtene på det offisielle albumet til fotball-VM 2014.